Isolatie Druten

Isolatie Druten

Door uw woning van goede isolatie te voorzien doet u zowel uw energierekening als het milieu een plezier. Het isoleren van uw woning of bedrijfspand door een professioneel isolatiebedrijf levert u echter veel meer voordelen op. Zo zorgt u met een gevelisolatie voor het beperken van de geluidsoverlast van buiten af, en bestrijdt u met een vloerisolatie of het isoleren van de kruipruimte optrekkende kou en vocht. Door een gedegen dakisolatie beperkt u niet alleen het warmteverlies, maar zorgt u ook voor een goede bestrijding van daklekkage. Voor meer informatie over de mogelijkheden in Druten en omstreken bent u bij Isolatie Expres aan het juiste adres. Wij stellen u in verbinding met menig isolatiebedrijf uit Druten, opdat u zelf kunt kiezen voor een isolatiebedrijf dat bij u past.

Direct offertes aanvragen

Prijsopgaven aanvragen

Selecteer het bouwjaar van uw woning (*)


Omschrijving opdracht (*)

Gelieve dit veld leeg te laten.

Landelijk opererend netwerk

Bij Isolatie Expres werken wij met een landelijke netwerk van isolatiespecialisten. Feitelijk betekent dit dat isolatiebedrijven uit heel het land zich bij ons hebben aangesloten, waardoor wij kunnen garanderen dat er altijd een specialist uit Druten naar u toe kan komen. Elk isolatiebedrijf dat zich bij ons aansluit wordt regelmatig gecontroleerd op de uitvoering van de werkzaamheden. Zo blijft onze kwaliteit gegarandeerd. Wij streven naar een 100 procent klanttevredenheid en zijn u dan ook met alle plezier bij verschillende klussen van dienst.

Voordelen van isoleren

Door uw woning in Druten te isoleren profiteert u van diverse voordelen. Zo leidt een standaard gevelisolatie niet alleen tot een betere warmteweerstand, maar heeft dit tevens een warmtewering en geluidsisolerende eigenschap als voordeel. Voor welke vorm van isoleren u ook kiest, u geniet altijd van lagere energiekosten en een verhoogd wooncomfort. Door het vergelijken van meerdere isolatiebedrijven uit ons netwerk heeft u meerdere aanbieders om uit te kiezen. Kies de partij die het beste aansluit bij uw prijs en voorwaarden.

Isolatievorm Gemiddelde prijs Gemiddelde besparing (p.j.)
Gevelisolatie € 3500,- € 750,-
Spouwmuurisolatie € 2200,- € 550,-
Vloerisolatie € 1750,- € 200,-
Dakisolatie € 4000,- € 650,-
Isoleren Kruipruimte € 750,- € 125,-

Spouwmuur isoleren

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is de isolatie van een pand door middel van het spuiten van isolatiemateriaal in de spouw (open ruimte) tussen de binnen- en buitenmuur. Sinds de jaren twintig van de vorige eeuw werden panden structureel voorzien van een dergelijke spouwmuur. De spouwmuurisolatie bestond in die periode echter alleen uit het toevoegen van deze holle ruimte. Wanneer u last heeft van condens op de muren, dan is dit vaak ook te wijten aan een slechte spouwmuurisolatie. De enige vocht bestrijdende methode is het isoleren van de tussenruimtes, eventueel met verbeterd materiaal. Dergelijke na-isolatie doet tevens de pandwaarde stijgen.

Vloer isoleren

Vloerisolatie

Al veel huishoudens en bedrijven in Druten profiteren van vloerisolatie. Het grootste voordeel van vloerisolatie is het bestrijden van optrekkende kou en vocht. Met name in woningen die over een kruipruimte beschikken kunt u hier last van ondervinden. Vloerisolatie (en het isoleren van de kruipruimte) brengt echter meer voordelen met zich mee. Niet in de laatste plaats is een gedegen isolatie van de vloer van groot belang voor een gezond leefklimaat. Doordat schommelingen in de luchtvochtigheid worden beperkt, profiteren onder meer astma patiënten van een stabiel leefklimaat, en zal ook het aantal huisstofmijten, pissebedden en zilvervisjes tot een minimum worden beperkt.

Voordelen spouwmuurisolatie

Vandaag de dag wordt spouwmuurisolatie uitgevoerd door in een dergelijke spouw isolatiemateriaal (polyurethaan, isolatieparels) te blazen, waardoor de isolatiewaarde stijgt. Er zijn verschillende voordelen aan spouwmuurisolatie verbonden. Door het isoleren houdt u in koude perioden veel warmte vast, terwijl in de zomer de koelte binnenshuis bewaard blijft dankzij een zonwerende werking van het materiaal. Beide methoden voor isoleren dragen bij aan energie besparing. Zo kunt u met een spouwmuurisolatie jaarlijks tot 8 kuub gas per m2 oppervlak besparen. De prijzen voor isolatie zijn de laatste tijd zeer aantrekkelijk geworden doordat er voor huiseigenaren een subsidie beschikbaar is, wanneer zij meer dan twee energiezuinige maatregelen toepassen. Bespaar zo tot wel 20 procent op de eigenlijke kosten.

CO² uitstoot verlagen door vloerisolatie

Dat de isolatie van uw huis of pand in Druten sterk verbetert met vloerisolatie blijkt uit onderzoek. Het blijkt dat men ongeveer 325 m³ gas per jaar door de vloer te isoleren, waardoor u veel geld in eigen zak houdt. Ook helpt u het milieu een handje: gemiddeld stoot een woning met vloerisolatie jaarlijks zo’n 600 kg minder CO2 uit. Met goede isolatie spaart u dus het milieu én op uw energierekening. Vloerisolatie is net als dak-, en gevelisolatie in veel gevallen gemakkelijk aan te brengen. Zeker bij een ruime kruipruimte is het isolatiemateriaal snel aangebracht. Heeft u geen kruipruimte? Geen zorgen. Het gelieerde isolatiebedrijf uit Druten beschikt over diverse technieken om ook zonder kruipruimte de vloerisolatie voor u uit te voeren. Het is aan te raden om de verschillende mogelijkheden te onderzoeken en te vergelijken op voor- en nadelen.

Na isoleren spouwmuur

Eén van de mogelijke oplossingen voor het verbeteren van de isolatiewaarde van uw woning is het isoleren van de spouwmuur. Woningen die tussen 1920 en 1975 zijn gebouwd hebben over het algemeen een spouwmuur die nog niet geïsoleerd. Woningen die na deze periode zijn gebouwd hebben over het algemeen al een spouwmuurisolatie. Wilt u zeker weten dat er een spouw tussen de muren zit? Meet dan de afstand tussen de binnen- en buitenmuur. Wanneer deze afstand meer dan 24 centimeter bedraagt, dan zit er een spouw tussen de binnen- en buitenmuur en kunt u ervoor kiezen deze te laten na-isoleren.

Houten vloer isoleren

Wilt u ervoor zorgen dat uw vloerisolatie optimaal wordt uitgevoerd, dan moet u natuurlijk kiezen voor het beste isolatiemateriaal. Voor houten vloeren zijn er verschillende isolatiematerialen geschikt, al adviseren wij om te kiezen voor ofwel thermoskussens, of wel minerale wolplaten voor een goed resultaat. Thermoskussens – ook wel thermokussens genaamd – bestaan uit een soort reflecterend folie, met daartussen luchtkamers. Het voordeel van dit isolatiemateriaal is de eenvoudige plaatsing en het hoge rendement. De kosten zijn ongeveer €14,- per vierkante meter. Minerale wolplaten zonder dampremmende laag kosten ongeveer €12,- per vierkante meter. De isolatiewaarde van de isolatieplaten is daarbij lager dan die van de thermoskussens.

Gevel isoleren

Gevelisolatie

Eén van de meer kostbare vormen van isolatie is gevelisolatie. Door het isoleren van uw gevel kunt u echter de isolatiewaarde van het pand sterk doen stijgen. Bovendien draagt een gedegen gevelisolatie bij aan het beperken van geluidsoverlast van buitenaf, en wordt tijdens de zomermaanden de zon geweerd. Een derde voordeel van het isoleren van uw gevel in Druten is de verbetering van het vooraanzicht van uw woning of bedrijfspand, wat de verkoopwaarde ten goede komt. Of het voor u voordelig is om te kiezen voor gevelisolatie is afhankelijk van het bouwjaar van uw pand en de destijds gekozen isolatiemethode. Over het algemeen kunt u aannemen dat woningen van voor 1975 geen gedegen isolatie hebben, en panden die tussen 1975 en 1989 zijn gebouwd een minimale isolering. Panden die in Druten na 1989 zijn neergezet, hebben vaak een toereikende gevelisolatie.

Dak isoleren

Dakisolatie

Door uw dak te isoleren, is het mogelijk het warmteverlies te beperken met 50%. Dit komt doordat warme lucht opstijgt, waardoor een slechte dakisolatie weinig goeds doet voor uw energierekening. Wanneer u onderzoek doet naar de verschillende vormen van dakisolatie, en de voor- en nadelen die hieraan verbonden zijn, dan komt u vaak verschillende waarden tegen voor de isolatiewaarde van het isolatiemateriaal of de woning. De meest voorkomende waarde is de R(c)-waarde. Deze geeft de mate van isolatie van het isolatiemateriaal aan. Voor een goede dakisolatie moet u hierbij kiezen voor een waarde van minimaal 1.3. Een tweede waarde is de K-waarde. Deze doelt op het algemene warmteverlies in de woning. Deze peilwaarde moet dan ook zo laag mogelijk gehouden worden wanneer u een groen-label van de energiemaatschappij wilt ontvangen.

Prijzen gevelisolatie

Hoeveel u kwijt bent aan de isolering van uw voorgevel is afhankelijk van de gekozen isolatietechniek, het isolatiemateriaal en de arbeidskosten die hiermee verbonden zijn. De prijzen variëren dan ook tussen de €3.000,- en €12.000,-. De jaarlijkse besparing loopt hiermee redelijk synchroon. Hoe hoger de kosten van de isolatietechniek, hoe meer u per jaar bespaart. Een hogere investering zal u op de lange termijn dan ook meer opleveren. Gemiddeld kost het een goede zes jaar om de volledige investering terug te verdienen. Bijkomend voordeel van een gevelisolatie is dat hiermee ook de prijswaarde van de woning stijgt.

Materialen dakisolatie

Welk materiaal geschikt is voor de dakisolatie is afhankelijk van het soort dak dat u wilt isoleren. Voor hellende daken kunt u gebruik maken van de meeste materialen. Afhankelijk van de extra toepassingen zoals vochtwering of bijvoorbeeld een geluidswerende functie is het beter voor de verschillende materialen te kiezen. Wanneer u van plan bent een plat dak te isoleren, dan heeft u echter beperkte keus. Voor een juiste isolatie kiest u ofwel voor isolatieplaten van hardschuim, of van steenwol. Beide materialen behouden hun vorm, en kunnen daarom aan de onderzijde van platte daken worden geïnstalleerd.

Vliesgevelisolatie en stucwerk

Een vliesgevel is een gevel die geen dragende functie heeft, en daarmee voornamelijk een decoratief doel dient. Daarnaast kan de vliesgevel de onderliggende muur beschermen tegen de weersinvloeden. Het isoleren van de vliesgevel zorgt ervoor dat de isolatiewaarde van een gebouw nog verder verbeterd. Een dergelijke isolatie kan met diverse soorten isolatiemateriaal worden uitgevoerd, al raden wij de meeste van onze klanten uit Druten het gebruik van rotswol of glaswol aan. Deze materialen zijn eenvoudig te plaatsen en brengen diverse voordelen met zich mee. Een alternatief voor een gevelisolatie is het aanbrengen van stucwerk voor een betere bescherming van de muren.

Zolderisolatie

Wist u dat het ook mogelijk is om een zolderisolatie te laten uitvoeren bij uw woning in Druten? Een zolderisolatie kan uit verschillende delen bestaan, maar de meeste mensen kiezen ervoor om de zoldervloer te laten isoleren. Een isolatie van de zoldervloer heeft als gevolg dat opstijgende warmte al bij de vloer van de zolder stopt, waardoor er helemaal geen warmte verloren gaat. Dit betekent dat de zolderisolatie een goed alternatief is voor de dakisolatie. Gebruikt u een deel van de zolder als leefruimte? Dan adviseren wij om een goede dakisolatie toe te passen. Wij zijn u hierbij met alle plezier van dienst.

Offerte aanvragen

Wilt u weten wat het kost om een spouwmuurisolatie of vloerisolatie bij uw pand uit te voeren? Hebt u vragen over het verschil in prijzen tussen het isoleren van de kruipruimte en de vloer? Of bent u het zat dat u veel warmte verliest door gebrek aan dakisolatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier. Wij zorgen ervoor dat u een offerte krijgt toegestuurd van minstens één isolatiebedrijf uit Druten. Vergelijk deze zelf met andere aanbieders op basis van prijs en aanbod. Zo kiest u altijd voor een isolatie die aan uw eisen voldoet!

Isolatie offerte aanvragen

Besparen

Besparen met isolatie

Het is mogelijk om met een goede isolatie tot wel 25% op uw energierekening te besparen. Wanneer u zowel dakisolatie als gevelisolatie toepast, dan kan dit bedrag nog meer stijgen. Doordat u via Isolatie Expres de offertes van menig isolatiebedrijf uit Druten met elkaar vergelijkt, kunt u bovendien sterk besparen op de investering.

Prijzen

Prijzen isolatiemateriaal

De prijzen voor onder andere vloerisolatie, spouwmuurisolatie, en gevelisolatie zijn afhankelijk van de oppervlakte van het te isoleren vlak, en van het gekozen isolatiemateriaal. Wanneer we kijken naar de terugverdientijd van de investering, dan blijkt dat spouwmuurisolatie het voordeligst is op kort termijn. Dakisolatie en vloerisolatie zijn op lange termijn beter.

Waardevermeerdering

Waardevermeerdering woning door isolatie

Wanneer u uw woning in Druten goed laat isoleren, dan hoeft u in de winter minder te stoken om uw pand te verwarmen, terwijl tijdens de zomermaanden uw huis makkelijker een koele temperatuur blijft behouden. Deze voordelen, en onder meer het verbeterd aanzicht na en gevelisolatie leiden er toe dat de verkoopwaarde van uw huis stijgt.

Ruim een jaar heeft ons stulpje in Druten nu dakisolatie en gevelisolatie. We konden dus mooi onze energierekening vergelijken. Wat een verschil voor en na het isoleren. En dat allemaal dankzij Isolatie Expres, waar we een goed en betaalbaar isolatiebedrijf vonden. Fam. Boom – Druten.

PIR isolatie

Isoleren met PIR Druten

Bent u op zoek naar een isolatiemateriaal dat een zeer hoge isolatiewaarde heeft, maar weinig ruimte inneemt in uw woning te Druten? Overweeg dan om isolatieplaten van PIR aan te schaffen. PIR is de afkorting van polyisocyanuraat, een kunststof die de verbeterde variant is van PUR. Het voordeel van PIR is dat het zeer stevig is, waardoor zowel een dak- als vloerisolatie hiermee kan worden uitgevoerd.

Isolatieplaten

Hardschuim isolatieplaten

Hebt u geen zin om de medewerkers van een isolatiebedrijf in te schakelen voor het installeren van de isolatie, en wilt u de klus zelf uitvoeren? Dan raden wij aan om gebruik te maken van hardschuim isolatieplaten. Deze zijn gemakkelijk zelf te plaatsen voor zowel een dakisolatie als een gevelisolatie. De platen hebben bovendien als voordeel dat ze direct beloopbaar zijn als u ze bijvoorbeeld in de zoldervloer plaatst.

EPS isolatie

EPS isolatieplaten Druten

Een relatief dure vorm van isolatie, maar met een hoge isolatiewaarde is EPS. Deze afkorting staat voor geëxpandeerd polystyreen, ook wel bekend als piepschuim. Hoewel de kosten voor EPS vrij hoog zijn, zal het zorgen voor een hoge isolerende waarde, waardoor u de investering binnen afzienbare tijd hebt terugverdiend. Andere voordelen van EPS zijn de hoge dichtheid en de uitstekende mate van vochtwering.

Steenwol

Rotswol isolatie

Steenwol, wat wij ook wel aanduiden met de term rotswol, is een natuurlijk isolatiemateriaal dat wordt gebruikt bij het isoleren van gevels, daken en vloeren. Steenwol wordt gemaakt van gesmolten en tot draden gesponnen basalt, wat gecombineerd is met een bindmiddel. Voordelen van het product zijn naast de warmte-isolatie een goede geluidsisolatie, een hoge duurzaamheid en een lange levensduur. U profiteert dan ook direct van een verhoogd wooncomfort bij uw pand in Druten.

Glaswol

Glaswol isolatiemateriaal Druten

Eén van de meest populaire producten op het gebied van isolatie is glaswol. Glaswol kan worden toegepast bij het isoleren van de hele woning, heeft gemiddelde prijzen en bezit bovendien vele extra voordelige eigenschappen. Zo is glaswol onder andere brandwerend en geluidsisolerend. Een nadeel van het isolatiemateriaal is dat het weinig vocht weert. Plaats daarom altijd een extra vochtwerende laag onder de glaswol bij een dakisolatie of gevelisolatie voor een optimaal resultaat.

PUR isolatie

PUR isolatiemateriaal Druten

Een isolatiemateriaal dat al lange tijd op de markt is, is PUR. PUR staat voor polyurethaan, een kunststof die op verschillende manieren verwerkt kan worden tot isolatiemateriaal. Zo is PUR in vaste variant zeer geschikt als basis voor isolatieplaten waarmee een dak-, gevel- of vloerisolatie mee kan worden uitgevoerd. In vloeibare vorm is de grondstof een uitstekend middel voor een spouwmuurisolatie. De medewerkers van ons isolatiebedrijf voeren dit graag voor u uit.

Schelpen isolatie

Natuurlijk isolatiemateriaal Druten

Wilt u graag bijdragen aan een beter milieu en een beperking van de fossiele brandstoffen? Dan is het isoleren van uw pand in Druten al een goede start. Om de duurzaamheid van de klus helemaal te waarborgen is het daarbij aan te raden om te kiezen voor een duurzaam en natuurlijk isolatiemateriaal. Eén mogelijkheid is het storten van schelpen voor een bodemisolatie, waarbij de kruipruimte helemaal wordt afgedekt. Het klimaat in uw woning zal aanzienlijk verbeteren.

Schapenwol isolatie

Schapenwol natuurlijke isolatie

Een tweede natuurlijke grondstof die geschikt is voor isolatie is schapenwol. Dit is net zoals glaswol en steenwol een product dat met name wordt toegepast bij een dakisolatie, maar kan ook als basis voor de gevelisolatie dienen. Schapenwol biedt niet alleen een goede warmte-isolering, maar zorgt tevens voor een betere luchtvochtigheid in huis, geurneutralisering, vochtwering en brandwering. Daarbij isoleert schapenwol zelfs als het vochtig is.

Hennep isolatie

Natuurlijke isolatie Druten

Naast schapenwol, en schelpen is ook hennep een natuurlijk isolatiemateriaal. Hennep kan gebruikt worden voor het isoleren van vloeren, gevels, en daken, en staat met name bekend vanwege de goede vochtregulering. Hennep is bovendien niet alleen een natuurlijk product, het is tevens zeer duurzaam omdat het al tijdens de groei de hoeveelheid CO² in de lucht vermindert door deze te zuiveren. Wij garanderen dat uw woningisolatie met hennep snel en vakkundig zal worden uitgevoerd.

isolatiebedrijf Druten

Waarom Isolatie Expres?

  • Vergelijk menig erkend isolatiebedrijf uit Druten
  • Scherpe isolatie prijzen
  • Besparen op de energierekening
  • Spouwmuurisolatie, dakisolatie, gevelisolatie
  • Ook voor het plaatsen van dubbele beglazing
  • Vloerisolatie zowel met als zonder kruipruimte
  • Helder en deskundig advies
  • Kosteloos en zonder verplichtingen

1. Offertes aanvragen

Via Isolatie Expres vraagt u eenvoudig verschillende prijsopgaven aan van isolatiebedrijven uit Druten en omstreken. Dit is mogelijk voor zowel gevelisolatie als dakisolatie, en voor het isoleren van de vloer met of zonder kruipruimte. Daarna is het bij een gemiddeld isolatiebedrijf ook mogelijk offertes aan te vragen voor het installeren van betere beglazing.

2. Vergelijken

Wanneer u ons uw wensen kenbaar heeft gemaakt via het contactformulier, dan sturen wij deze door naar de verscheidene gelieerde bedrijven in Druten. Elk isolatiebedrijf maakt dan een offerte op maat voor u, voor bijvoorbeeld de aangevraagde spouwmuurisolatie. Rekening houdend met uw voorwaarden en eisen. Zodra u de prijsopgaven heeft ontvangen kunt u zelf geheel gratis en vrijblijvend deze met elkaar vergelijken op basis van aanbod of prijzen.

3. Besparen

Door de aangeboden offertes met elkaar te vergelijken kunt u tot wel 35% besparen op de investering. Heeft u het aanbod gevonden waar u naar zocht? Maak dan zo snel mogelijk een afspraak met het betreffende isolatiebedrijf, zeker in de wintermaanden kunt u sterk op de energierekening besparen. Niet een geschikte aanbieding gevonden? Geen nood. Bij ons zit u nergens aan vast.

Selecteer uw provincie

isolatie Noord Holland isolatie Friesland  isolatie Groningen isolatie Drenthe isolatie Flevoland isolatie Overijssel isolatie Zuid Holland isolatie Gelderland isolatie Utrecht isolatie Limburg  isolatie Zeeland isolatie Noord Brabant

U bent hier:

Isolatie Expres > Isolatie Gelderland – Expert in isoleren! > Isolatie Druten – Gevel- en spouwmuurisolatie