Bodemisolatie

Overweegt u het laten plaatsen van bodemisolatie? Velen zijn u al voorgegaan! De aanschaf van bodemisolatie is goedkoper dan vaak wordt gedacht en daarbij komt dat u hiermee veel zal gaan besparen op uw energiekosten. Wacht dus niet langer en vraag vrijblijvend meerdere offertes aan! U ontvangt deze offertes spoedig zodat u een gedegen keuze kan maken voor de beste isolatiespecialist uit uw regio. Bovendien kunt u de prijzen en voorwaarden vergelijken en geld besparen!

Besparing door isolatie

Laat u uw vloer isoleren, dan levert dit een behoorlijke besparing op. Onderzoek heeft namelijk aangetoond dat na bodemisolatie het gasverbruik op jaar basis met gemiddeld wel 325 m3 daalt. Dat scheelt niet alleen aanzienlijk in de kosten, maar ook in CO2-uitstoot. Het isoleren van de bodem zorgt ervoor dat er minder vocht in uw huis komt vanuit de kruipruimte. Hierdoor zal uw huis gelijkmatiger verwarmd voelen en minder tochtig zijn. Kortom een aangenaam leefklimaat, lagere energiekosten en lagere CO2-uitstoot!

Wat is bodemisolatie

Bij bodemisolatie wordt de bodem van uw woning, vaak in de kruipruimte, opgevuld met isolatiemateriaal zodat de kruipruimte goed geïsoleerd wordt. Daarnaast zal met bodemisolatie het hele huis beter geïsoleerd zijn, omdat de warmte in uw woning blijft. Bodemisolatie kan dus al snel voordeel opleveren in uw energierekening. Ook hoeft het niet duur te zijn. Er zijn verschillende manieren om te zorgen voor bodemisolatie. Om ervoor te zorgen dat uw woning op de juiste manier geïsoleerd wordt, vraagt u nu een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Bodemisolatiemateriaal

Een vaak gebruikt isolatie materiaal bij bodemisolatie zijn los gestorte (HR-)Termoparels® in een laag van ongeveer 10 tot 15 cm. Dit is ook een geschikte methode bij bijvoorbeeld het isoleren van kruipruimtes die lager zijn dan 35 cm. Dit materiaal wordt al tientallen jaren gebruikt voor isolatie, maar in het begin van deze eeuw hebben diverse fabrikanten hier een afgeleide methode van ontwikkeld. Deze manier van isoleren bestaat uit opvulchips. Een nadeel hierbij is dat deze chips een kleinere isolatiewaarde hebben dan de parels, waardoor er een dikkere laag isolatie gelegd moet worden om dezelfde isolatiewaarde te bereiken.

Hoogte van kruipruimte

Bij de isolatie van de bodem en kruipruimte is het belangrijk dat de hoogte van de kruipruimte goed is. Is deze te laag, is het moeilijker om te isoleren. Bij een minder toegankelijke kruipruimte storten wij vaak Termoparels, omdat dit een vorm van isolatie is die uitermate geschikt is voor een lagere kruipruimte. Daarnaast zijn isolatie chips ook een goede vorm van bodemisolatie. Deze chips zijn één van de eerste vormen van bodemisolatie. In principe isoleren isolatie chips goed. Parels daarentegen houden vaak meer warmte vast en zorgt uiteindelijk langer voor een betere isolatie. Als u bodemisolatie wilt, vraag dan nu vrijblijvende een offerte aan.

Prijzen

Het plaatsen van bodemisolatie hoeft niet duur te zijn. Het is afhankelijk van het soort isolatiemateriaal dat u kiest en de te isoleren ruimte. U kiest zelf de methode waarop wij uw woning isoleren. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Hierop geven wij u de meest voordelige prijs voor de beste service. Neem nu contact met ons op door een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij helpen u met het kiezen van de juiste vorm van isolatie voor uw woning, voor de beste prijs en met de beste service. Twijfel daarom niet, maar vul de vrijblijvende offerte in voor de beste prijs in isoleren.

Contact met een kruipruimte specialist

U weet dat u isolatie voor uw woning wilt, maar u weet niet wat de beste methode hiervoor is. Twijfel dan niet, maar neem contact op met onze kruipruimte specialist. Onze specialist geeft u informatie over de verschillende manieren van isolatie en kijkt naar welke vorm het beste bij uw woning en wensen past. Hierop kunt u een verstandige, overwogen beslissing maken en kunt u genieten van goed geïsoleerde kruipruimte, wat zorgt voor een lekker warm huis. Neem nu contact met ons op door een vrijblijvende offerte aan te vragen.