Isolatie subsidie

Het isoleren van uw woning wordt gezien als een verbetering van het milieu. Doordat u minder energie verbruikt wordt de CO2 uitstoot lager. Om dit aan te moedigen wordt er subsidie gegeven voor het isoleren van uw woning. Zodat uw investering minder geld kost en extra geld oplevert.

Wanneer wordt er subsidie op isolatie gegeven?

Subsidie wordt alleen gegeven voor energiebesparende maatregelen in uw woning. Als u het energieverbruik en de CO2 uitstoot weet te verminderen dan kunt u subsidie aanvragen. Hierbij kunt u denken aan gevelisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie. De algemene regel is dat u warmte moet terug winnen door aanpassingen aan uw woning. Met de besparing die u hiermee verdiend hoeft u minder te investeren en krijgt u sneller een hoog rendement.

Hoe hoog is de subsidie landelijk geregeld?

Voor landelijke subsidie kunt u aanspraak maken op de verlaagde BTW regel. Normaal zit op het plaatsen van isolatie 19% BTW. Door een landelijke regel is het BTW bedrag verlaagd naar 6%. Dit is een besparing van 13% op uw investering. Mocht u grote aanpassingen doen aan uw woning dan kunt u ook aanspraak maken op het energielabel. Sinds 2008 krijgen woningen een energielabel toegewezen. Door aanpassingen te doen met isolatie kan uw energielabel veranderen. Als uw energielabel zuiniger wordt dan kunt u hiervoor subsidie krijgen. Afhankelijk van de sprong die uw woning maakt kunt u tussen de € 300 en € 750 subsidie ontvangen. Hebt u hierdoor nog meer interesse gekregen in isolatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de energiebesparende maatregelen in uw woning.

Neem contact op met ons

Gemeentes zijn ook steeds meer bezig met het milieu. Verschillende gemeentes geven hierdoor ook subsidie voor het isoleren van uw woning. Informeer eens bij uw gemeente over de mogelijkheden en uw investeringsplannen. Vraag direct een uitgebreide offerte aan om bij uw gemeente voor te leggen.

Direct offertes aanvragen

Vraag gratis offertes aanSoort isolatie (*)

Uw woning (*)

Selecteer het bouwjaar van uw woning (*)

Omschrijving opdracht (*)


Selecteer uw provincie

isolatie Noord Holland isolatie Friesland  isolatie Groningen isolatie Drenthe isolatie Flevoland isolatie Overijssel isolatie Zuid Holland isolatie Gelderland isolatie Utrecht isolatie Limburg  isolatie Zeeland isolatie Noord Brabant

U bent hier:

Isolatie Expres > Subsidie