aanmelden bedrijven kopen leads

Isolatie leads, meer klanten

Het werven van klanten is één van de belangrijkste taken als ondernemer. Helaas gaat het binnenhalen van leads in de isolatiebranche niet vanzelf. Bent u het ook zat om kostbare tijd te besteden aan het vinden van nieuwe klanten? Wellicht dat wij u verder kunnen helpen!

Door middel van leadgeneratie werven wij tal van potentiële klanten, geïnteresseerd in het isoleren van hun woning. U kunt deze isolatie leads bij ons kopen, waarmee u uw klantenbestand in korte tijd uitbreidt. Wilt u ook graag meer omzet draaien zonder kostbare tijd te besteden in de marketing van uw bedrijf? Twijfel dan niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op.

Wat is een lead?

Het is wellicht één van de meest gestelde vragen: wat zijn leads? Kort gezegd is een lead niet meer en niet minder dan een potentiële klant. Nieuwe klanten doen via onze websites een vrijblijvende offerteaanvraag, die wij vervolgens naar u doorzetten. Zo heeft u direct contact met een geïnteresseerde klant. Het inkopen van offerteaanvragen heeft geen enkel risico en is een goede manier om uw omzet op korte termijn al te verhogen.

"*" geeft vereiste velden aan

1Werkzaamheden & Regio
2Je gegevens
Type leads*
Selecteer je werkgebied*

Isolatie leads kopen? Uw voordeel

Het inkopen van isolatie aanvragen is al voor veel ondernemers succesvol gebleken. Vraagt u zich nog steeds af wat het voordeel voor u is?

  • U betaalt een vaste prijs per lead.
  • Het inkopen van leads is geheel zonder risico!
  • U berekent zelf gemakkelijk uw rendement.
  • Bepaal zelf welk soort leads u wilt ontvangen.
kopen isolatie lead

Hoe werkt het?

U bent vast nieuwsgierig hoe het genereren van offerteaanvragen verloopt. Wij steken veel tijd en energie in onze websites, zodat deze voor potentiële klanten goed te vinden is in de zoekmachines.

Wanneer zij een offerteaanvraag doen komt deze binnen bij ons servicecenter. Hier worden de isolatie aanvragen gefilterd voordat wij ze naar u doorzetten. Wij werven de klanten: u haalt ze vervolgens binnen.

Kwaliteitscontrole

Wanneer u besluit offerteaanvragen bij ons in te kopen bent u altijd verzekerd van kwalitatieve leads. Voordat we de lead naar u doorzetten, gaat deze namelijk eerst langs ons servicecenter. Dit geeft tevens de mogelijkheid om zelf te bepalen welk soort aanvragen u wenst te ontvangen. Wilt u graag alleen leads kopen met betrekking tot spouwmuurisolatie? Of bent u juist gespecialiseerd in het isoleren van vloeren? Dit is geen probleem. U kunt daarnaast aangeven alleen leads vanuit een bepaalde provincie te willen ontvangen. Neem vrijblijvend contact met ons op om al uw wensen te bespreken.

inkopen leads

Betaal per lead, geen risico

Er zijn verschillende manieren om nieuwe klanten te werven, zoals het plaatsen van dure advertenties. Helaas kost dit veel geld en heeft u geen idee wat het u oplevert! Leadgeneratie heeft vele voordelen, maar een belangrijk voordeel is dat u per lead een vast bedrag betaalt. Geen leads? Geen kosten! Dit betekent dat het kopen van offerteaanvragen geheel zonder risico is, u berekent namelijk zelf gemakkelijk uw rendement! De prijs die u per lead betaalt is afhankelijk van uw persoonlijke wensen en voorkeuren omtrent de isolatie lead, neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.

Omzet verhogen? Neem vrijblijvend contact op

Bent u inmiddels overtuigd en wilt u zo snel mogelijk beginnen met het kopen van leads? Of ontvangt u graag eerst meer informatie over de verschillende mogelijkheden, zoals het kopen van leads op exclusieve basis? Wanneer u het formulier invult bellen wij u zo spoedig mogelijk terug, zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Indien gewenst kunt u het kopen van offerteaanvragen een bepaalde periode uitproberen, zodat u zeker weet of deze methode goed bij u past! Ontvangt u geen aanvragen? Dan betaalt u uiteraard ook niets!