Over ons

over ons
Bent u geïnteresseerd in het isoleren van uw woning, maar wilt u graag eerst meer informatie over ons? Geen probleem! Op deze pagina vindt u meer informatie over wie wij zijn en wat wij doen. Wij zijn een netwerk van isolatiebedrijven, werkzaam in het hele land. Wanneer u bij ons een offerteaanvraag doet, ontvangt u de prijsopgaven van maximaal 6 bedrijven bij u in de buurt. Door gebruik te maken van onze service krijgt u een duidelijk overzicht van de kosten voor het isoleren van uw gevel, vloer of dak en weet u zeker dat u het beste aanbod krijgt!

Voordelen van onze werkwijze

  • Vergelijk de prijzen van meerdere bedrijven uit uw regio.
  • Kies de specialist die u het beste aanbod doet.
  • Bespaar eenvoudig tot 40% op de kosten!

Ervaren isolatiespecialisten

Wanneer u gebruik maakt van onze service, weet u zeker dat u te maken heeft met ervaren isolatiespecialisten. Voordat een isolatiebedrijf zich bij ons netwerk aansluit, wordt deze door ons getest op zowel prijs als kwaliteit. Op deze manier streven wij naar een 100% klanttevredenheid. De isolatie specialisten uit ons netwerk kunnen uw gehele huis isoleren: van uw kelder tot aan uw dak! Zo verbetert u in een mum van tijd de isolatiewaarde van uw woning.

In heel Nederland

Wij zijn trots dat we de afgelopen jaren een landelijk dekkend netwerk hebben opgebouwd. We werken samen met isolatiespecialisten vanuit het hele land, ook uit uw regio! Op deze manier is er altijd een vakman uit de buurt beschikbaar om uw woning te isoleren. De offertes die u ontvangt zijn dan ook allemaal van specialisten uit uw eigen regio. Hierdoor bent u geen extra voorrijkosten kwijt! De afgelopen jaren zijn al veel tevreden klanten geholpen door specialisten uit ons netwerk. Volgt u ook?

Offertes aanvragen

Onze service is gratis en geheel vrijblijvend, zodat u nergens aan vast zit! Het aanvragen van offertes werkt erg eenvoudig: u vult het offerteformulier in, met daarin uw wensen op het gebied van isolatie. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen vragen wij u om het formulier zo compleet mogelijk in te vullen. U zult daarna zo spoedig mogelijk meerdere offertes toegestuurd krijgen van bedrijven bij u uit de buurt. Vergelijk de prijzen en kies zo voor het beste aanbod!

Tips bij het vergelijken

Allemaal leuk en aardig het vergelijken van offertes, maar waar moet u tijdens het vergelijken nou precies op letten? Wij raden u aan goed te letten op de voorwaarden en tarieven die in de offerte genoemd worden. In sommige gevallen worden er extra kosten gerekend, zoals bijvoorbeeld voorrijkosten of afvoerkosten. Het is belangrijk dat in de offerte duidelijk wordt welke materialen er gebruikt worden en wat de planning is. Zo vindt u al snel het bedrijf dat het beste bij u past.